Escena Erasmus busca els actors i les actrius que protagonitzaran el nou curs acadèmic

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • October 4th, 2022
 
Un moment d'‘El desig de la joventut’
Un moment d'‘El desig de la joventut’

Després de l’èxit aconseguit durant els últims mesos d’estiu amb ‘El desig de la joventut’, que han vist més de 6.300 persones, Escena Erasmus de la Universitat de València obre el termini de preinscripció per poder formar part del nou grup d’actors i d’actrius per a el curs 2022-2023.

Es poden preinscriure al projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València tant els estudiants Erasmus incoming d'aquest any com els estudiants locals de la Universitat. La selecció de participants es farà a mitjan octubre i complirà el percentatge de 70% estudiants Erasmus, 30% estudiants locals de la Universitat de València.

Per participar a les proves de selecció no cal tenir experiència teatral prèvia, tot i que es valoraran les aptituds artístiques. El que és important, en paraules dels seus directors, "són les ganes de participar en un projecte europeu únic d'integració cultural, lingüística i social, i la disponibilitat que tinguin les persones candidates de treballar i aprendre en aquest projecte".

La preinscripció es pot fer a través del formulari que es troba al web del projecte (escenaerasmus.eu) fins al 21 d'octubre de 2022. Després d'aquest període les persones preinscrites seran convocades a les proves de selecció que se celebrarà a finals de octubre o primers de novembre.

Escena Erasmus (Premi Europeu Carlemany de la Joventut, 2011; Premi Talent Jove, 2018; Menció Especial del Patrimoni 2018 de la PEARLE Live Performance Europe i Distinció Lluís Vives de la Generalitat Valenciana 2021) és un projecte internacional de la Universitat de València pioner en Europa on participen estudiants Erasmus i estudiants locals per aprofitar el seu potencial creatiu, fomentar la seua participació en la vida social i cultural dels territoris locals, i així construir una Europa més beneficiosa per a totes i tots.

Les persones interessades poden trobar tota la informació i la resposta a les preguntes més freqüents al web d'Escena Erasmus.

More information: