Especialistes en Sociologia analitzen el coneixement de gènere en l’educació, la salut i l’ocupació

  • Press Office
  • March 21st, 2018
 
Detall del cartell del congrés.
Detall del cartell del congrés.

Més de 180 especialistes en Sociologia de diferents països analitzen en la Universitat de València el coneixement de gènere en l’educació, la salut, l’ocupació i la violència. La Facultat de Ciències Socials acull els dies 22 i 23 de març el ‘Encuentro Científico del Comité de Sociología del Género de la Federación Española de Sociología’.

Les persones participants provenen de diferents universitats espanyoles i d’universitats de Brasil, Mèxic i Uruguai. Segons les organitzadores, les teories feministes i de gènere han aportat en les últimes dècades novetats teòriques, metodològiques i específiques per a totes les àrees de la Sociologia, qüestionant, amb les seues aportacions, bona part dels paradigmes i visions epistemològiques dominants en la sociologia.

El congrés té com a objectiu fonamental ser espai de debat i intercanvi quant als desenvolupaments més recents en la Sociologia Feminista, de les Dones i dels Estudis de Gènere actuals.

La trobada s’organitza en diferents grups temàtics: ‘Teoria Feminista i Metodologia de les recerques de les dones i de gènere. Nous feminismes’; ‘Migracions, Polítiques públiques i processos de globalització’; ‘Mitjans de comunicació, TIC, Ciència i Gènere. Noves masculinitats i interseccionalitats’; ‘Processos de socialització de les identitats de gènere i Violència contra les dones’; ‘Famílies: conciliació de la vida personal, laboral i familiar; salut i cura’; i ‘Treball i ocupació. Dones emprenedores i discriminació salarial’.

Tota la informació i el programa clicant ací.

More information: