Experts europeus reflexionen a La Nau sobre cultura i creativitat

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • September 21st, 2019
 
Un moment del seminari sobre cultura i creativitat a La Nau.
Un moment del seminari sobre cultura i creativitat a La Nau.

El 19 i 20 de setembre, la Universitat de València va acollir al Centre Cultural La Nau el seminari ‘Cultura i Creativitat en Interreg’, organitzat en el marc del Programa Europeu Interact, que té la seua oficina de València instal·lada a la Fundació General de la Universitat.

Aquest seminari tenia l’objectiu de destacar totes les iniciatives de projectes europeus que impulsen la creació i el foment d’empreses culturals i creatives. La jornada va ser inaugurada pel vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño, i comptà amb la participació de representants de la Comissió Europea.

Durant dos dies, diferents membres de regions europees, personal de programes de cooperació, experts europeus, així com representants d’associacions i entitats de l’àmbit cultural, presentaren i debateren els reptes i necessitats per a poder impulsar més inversions per a la investigació, el desenvolupament d’empreses i l’ocupació a través de nous models econòmics relacionats amb activitats i patrimoni culturals, creativitat i digitalització.

Aquest seminari es cofinança amb la contribució del FEDER, a través del Programa Interact.

More information: