Graduació de la promoció 2014/2018 de Fisioteràpia

 
Graduació Fisioterapia

140 nous professionals de la Fisioteràpia s’han graduat hui en un acte celebrat a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina, on a més s’han lliurat els premis extraordinaris i la segona edició del guardó d’investigació Caballé-Gomar.

L’acte ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, acompanyada a la taula presidencial pel degà de la Facultat de Fisioteràpia, Antonio Alberola, del secretari de la Facultat, Luis Such, de la vicedegana d’Estudis i Professorat, Gemma Espí, de la vicedegana d’Infraestructures, Pilar Serra, del director del departament de Fisioteràpia, José Casaña, i del secretari del Ilustre Colegio Ofical de Fisioterapeutas de la Comunidad Valenciana, Carlos Villarón.

A la cerimònia de graduació també han assistit convidats el tinent coronel mèdic de la Unitat Militar d’Emergències (UME), Javier Andrés, la capitana infermera de la UME, Beatriz Cifuentes, i la degana de la Facultat de Psicologia, Dolores Sancerni.

La promoció 2014/2018 de Fisioteràpia ha tingut com a madrina a Laura López Bueno. Diplomada en Fisioteràpia, Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Doctora per la Universitat de València, des de l’any 2000 és professora titular del Departament de Fisioteràpia de la UV amb dos sexennis d’investigació. A més, ha sigut secretària de departament i coordinadora de titulació de la Facultat. Laura López ha sigut primera i única Professora Docent i Investigadora (PDI) que va guanyar una oposició d’Habilitació Nacional en el Departament de Fisioteràpia de la UV.

La madrina Laura López al seu discurs ha afirmat que és ‘un honor i una responsabilitat haver estat elegida com madrina per aquesta promoció, que sabeu que tinc una vinculació especial amb vosaltres’. ‘No deixeu de formar-vos ni de caure en l’avorriment, perquè està en joc la salut i la qualitat de vida de moltes persones amb les que tractareu, no ho oblideu’, ha remarcat la madrina.

Per la seua part, els alumnes José Villar (Picanya, 1995) i Javier Roselló (Torrent, 1996) han sigut els membres elegits per l’estudiantat per a parlar en el seu nom. Després de fer un recorregut pels quatre anys de formació que han viscut, han agraït a familiars i professorat el suport rebut durant aquesta etapa.

El degà de la Facultat de Fisioteràpia, Antonio Alberola, ha agraït la participació de la rectora Mª Vicenta Mestre en aquest acte i ha felicitat als nous professionals sanitaris que hui comencen una nova etapa a les seues vides. ‘Presumiu de ser fisioterapeutes formats a la Universitat de València i mai oblideu els valors humans que definiran la vostra professió: il·lusió, humilitat, tenacitat i empatia’, ha recordat als alumnes el degà.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha conclòs la cerimònia afirmant que es sent ‘molt satisfeta del que ha arribat a ser a aquesta facultat, perquè jo la vaig vore nàixer amb uns inicis molt difícils i durs fins convertir-se en una facultat de referència a nivell nacional i internacional’. La rectora els ha posat de manifest que ‘a l’igual que la Universtat, heu de tornar a la societat tot el que heu après aquests anys, perquè no podem viure d’esquenes a la societat, hem de rendir comptes a ella’.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy