Graduació online del Màster Erasmus Mundus en Psicologia del Treball

  • Tarongers Institutes Support Unit
  • July 9th, 2020
 
Facultat de Psicologia

El Màster Erasmus Mundus en Psicologia del treball, les organitzacions i els recursos humans (València) celebra en manera online la graduació dels estudiants en la seua XIII edició en un acte que es desenvoluparà el divendres 10 de juliol, a les 12 hores, en la plataforma BB collaborate

A causa de la situació actual produïda per la pandèmia de Covid-19, la cerimònia de clausura no pot realitzar-se com altres anys de manera presencial. No obstant això, tant estudiants com professors han aprofitaran l’oportunitat a través de la plataforma BB collaborate per a acomiadar-se i celebrar la finalització dels estudis de la promoció 2018-2020. El professor Vicente Martínez-Tur, coordinador del Màster a la Universitat de València i del consorci d’universitats conduirà la sessió al costat dels professors José Mª Peiró i Núria Tordera. En els dies anteriors van finalitzar les activitats acadèmiques amb la lectura i defensa de les tesis fi de màster dels estudiants.

“Una nova promoció d’estudiants procedents de 12 nacionalitats diferents finalitza amb èxit els seus estudis per a respondre als vells i nous desafiaments que la societat actual ha d’afrontar”, explica la professora Tordera. “La seua contribució a la societat des d’una sòlida formació basada en evidència científica en psicologia del treball, les organitzacions i la gestió de persones és hui més necessària si cap que mai. Des de la Universitat felicitem a tots els acabats de graduar”, afegeix el professor Vicente Martínez-Tur.

 

More information: