Horaris d’obertura de biblioteques per l’agost

 

Durant el mes d’agost, les biblioteques i sales d’estudis de la Universitat de València tenen horaris especials. La Sala Thesaurus del Centre Cultural La Nau romandrà oberta durant tot el mes en horari de matí (de 9.15 a 13.45 hores).

Les biblioteques Ciències (campus de Burjassot), Salut, Psicologia i Esport, i Humanitats (campus de Blasco Ibáñez) i Educació (campus dels Tarongers) obriran de l’1 al 3 i del 27 al 31 d’agost en horari de matí.

La biblioteca de Ciències Socials (campus dels Tarongers) romandrà tancada del 13 al 17 d’agost. La resta de dies obrirà en horari de matí (de 8.15 a 14.30 hores).

Els serveis de dipòsit, biblioteca històrica (Sala Pérez Bayern), cartoteca i préstec interbibliotecari també tenen horaris especials durant el mes d’agost.

Consulta tots els horaris ací

More information:

File in: Cultura
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy