Or i plata per a la Universitat en el CADU d’orientació

  • Sports Service
  • November 29th, 2017
 
L'equip d'orientació de la Universitat amb el seu seleccionador, Niclas Gil.
L'equip d'orientació de la Universitat amb el seu seleccionador, Niclas Gil.

La Universitat de València s’ha proclamat campiona en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) d’orientació: dos dels seus atletes, Cristóbal Camarasa i Sergio Mérida, van finalitzar la prova primer i segon, respectivament. Amb aquests dos metalls, la Universitat disputarà el campionat nacional (CEU) el pròxim mes d’abril a Jaén.

“Les expectatives eren bones, fins i tot pensàvem en el triplet!”, reconeixia el seleccionador d’orientació de la Universitat de València, Niclas Gil. El lideratge en la prova individual masculina és indiscutible, no obstant açò, no va ocórrer el mateix amb l’atleta femenina, Amaia Serra, l’única dona que va competir per la UV i que, encara que va quedar entre els 10 primers llocs, no va aconseguir el metall.

En la classificació per equips, la Universitat de València es va quedar amb el bronze (3:24:33) davant l’or de la Universitat d’Alacant (2:51:00) i la plata de la Politècnica de València (3:12:12).

En canvi, “podem dir que hem millorat pel que fa a l’any passat”, sosté el tècnic. I és que, cinc dels 11 orientadors que representaven a la Universitat en el CADU van finalitzar entre els 10 primers.

El CADU d’aquesta temporada va ser organitzat per la Universitat Miguel Hernández d’Elx i el van disputar, a la Muntanya Orgegia d’Alacant, 17 homes i 11 dones de totes les universitats de la Comunitat Valenciana.