III Fòrum d'Economia i Empresa analitza el sistema financer i el finançament autonòmic

  • November 8th, 2016
 
III Fòrum d'Economia i Empresa

La Facultat d’Economia i el Col·legi d’Economistes de València (COEV) organitzen el III Fòrum d Economia i Empresa, que se celebra els dies 8, 9 i 10 de novembre en la sala Sánchez Ayuso de la Facultat i el Col·legi d’Economistes de València. Les sessions tenen per objectiu debatre amb els assistents temes de màxima rellevància en l’actualitat, com la situació econòmica a Espanya i les seues perspectives, el sistema financer o el model de finançament autonòmic.

Al llarg de les jornades es tractaran també assumptes d'interès empresarial, com són el control de gestió, els reptes per a la direcció d'empreses i l'economia social.

Els debats ‘L'economia social davant els desafiaments del mercat’, ‘Fortaleses i desequilibris de l'economia espanyola: el Baròmetre dels Cercles’ i ‘Nínxols sense crisis en una economia global: el control de gestió’ se celebren dimecres 9 de novembre en la sala Sánchez Ayuso de la Facultat.

La primera de les sessions estarà formada per Inmaculada López, directora de La Nostra Escola Comarcal; Miguel Ángel Martí, director de la coop. Rural S. Vicent Ferrer de Benaguasil; Miguel Millana, president de FEVES; Fco. Javier Quiles, director de Relacions Externes de CONSUM; i moderarà J. Luis Monzón, professor de la Facultat d’Economia. En la segona sessió participarà Miguel Canalejo, President del comitè elaborador del Baròmetre dels Cercles; Matilde Mas, Catedràtica de la Universitat de València; i moderar  Joaquín Maudos, professor de la Facultat d´Economia.

La sessió vespertina comptarà amb la presència de Juan Dueso, director de Control de Gestió en Importaco; Federico Terrés, responsable SAP en Sothis Enterprise Resource ;Óscar Valor, director de TIC en Blumaq; i moderaran Vicente Ripoll i Mercedes Barrachina, professors de la Facultat d’Economia.

Durant el dia 10 de novembre, la primera de les sessions “Nous reptes de direcció per a l'empresa valenciana”, estarà constituïda per Rosa Vidal, advocada de l'Estat; Antonio J. Pérez, Conseller Delegat de Compañía del Trópico; Jane Bamford, Directora Regional de HAYS; Jaime Castillo, Rel. Institucionals del Grupo Aguas de Valencia; i moderarà César Camisón, professor de la Facultat d’Economia. La segona mesa redona de la jornada “El tsunami del risc de longevitat en el sistema financer i assegurador”, estarà composta per Josep Lledó, Senior Actuarial; Felipe Sánchez, assessor d'inversions en Renta 4; Julio José Lucia, professor de la Facultat d’Economia; i moderarà Francisco Muñoz, professor de la Facultat d´Economia. Finalment, la mesa redona “Finançament Autonòmic” comptarà amb la presència de Juan Carlos Moragues, Delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana; Vicent Soler, Conseller d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana; i moderarà Francisco Pérez, professor de la Facultat d´Economia.

Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València; Juan Manuel Pérez Mira, degà del Col·legi d'Economistes de València i José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València seran els encarregats de clausurar el tercer Fòrum d'Economia i Empresa.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy