Inauguració de la 3a edició de les Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia

  • Office of the Principal
  • November 14th, 2018
 
Jornades Fisioteràpia

L’Assemblea de Representants (ADR) de la Facultat de Fisioteràpia ha organitzat una nova edició de les Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia amb la col·laboració del deganat de la Facultat de Fisioteràpia i el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana.

A l’apertura d’aquestes jornades han assistit la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre; el degà de la Facultat de Fisioteràpia, Antonio Alberola; el degà del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana, José Casaña; la presidenta de la 3a edició de les Jornades, Carla Monrabal, i la vicedegana d'Estudiants de la Facultat de Fisioteràpia, Pilar Alberola.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha destacat que aquestes jornades ‘demostren el dinamisme de les i els estudiants de la Universitat, la capacitat per innovar, organitzar i treballar conjuntament. Això és Universitat com a concepte: no sols anar a classe, sinó implicar-se i formar-se amb activitats com aquestes’.

‘Enguany, per primera vegada, és una dona, Carla Monrabal, la presidenta del Comitè Organitzador, a la que acompanyen altres dos dones al comitè, Sílvia Blanco i Pilar Alberola, així que enhorabona per la vostra tasca i gràcies’, ha remarcat Mestre. A més, ha recordat que les ciències de la salut són una vocació de servei als demes, ‘que diu molt de totes les persones que voleu dedicar-vos a millorar la qualitat de vida dels altres’.

Amb vora 200 assistents, la 3a edició de les Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia tractarà durant tot el dimecres 14 de novembre diferents temes relacionats amb aquesta àrea de ciències de la salut en diverses ponències i tallers pràctics.

Així, les jornades es divideixen en dues parts. La primera consta d’unes ponències científiques, amb especial èmfasi en els últims avanços en tractaments, raonament clínic i evidència científica als tractament, i mètodes utilitzats en la practica clínica. La segona part es composa de tallers de diferents especialitats.

Les Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia varen nàixer fa tres anys amb el propòsit de crear unes jornades per a estudiants organitzades per estudiants, amb l’aspiració de futur de convertir-se en un congrés interuniversitari.

Images:

File in: Estudiant/a