Ja es coneixen les obres guanyadores per a la XXII Mostra Art públic / universitat pública

 
D'esquerra a dreta les tres membres del jurat de la Mostra Art públic / universitat pública de 2019: Alba Braza, Pepa L. Poquet i Maite Ibáñez.
D'esquerra a dreta les tres membres del jurat de la Mostra Art públic / universitat pública de 2019: Alba Braza, Pepa L. Poquet i Maite Ibáñez.

Enguany, novament, la convocatòria ha superat el rècord de participació en els vint-i-dos anys de recorregut, amb un total de 72 propostes. La tria dels sis projectes que seran exhibits ha estat a càrrec d’un jurat integrat per Pepa L. Poquet, artista visual i professora del Departament de Pintura de la Universitat Politècnica de València, Maite Ibáñez, tècnica de gestió cultural de la Universitat de València i Alba Braza, comissària de la Mostra.

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport, organitza aquesta activitat que nasqué el curs 1997-1998 i que, des de la vintena edició, s’ha especialitzat en la promoció d’obres que palesen les possibilitats que ofereix la relació entre la creació artística i la ciència. Els sis projectes finalistes es podran visitar la propera tardor al campus de Burjassot durant quatre setmanes; la Mostra s’inaugurarà l’1 d’octubre de 2019 i estarà exposada fins al dijous 31 del mateix mes. Aquesta iniciativa vol dinamitzar l’entorn universitari i transformar-lo en un espai de diàleg obert a la societat.

Els artistes i les obres seleccionades són els següents:

  • Anja Krakowski, Artefacto (beyond us).
  • Michael Urrea i Audrey Lingstuyl, del col·lectiu ÄTHER STUDIO, Oscuridad visible.
  • Raquel Planas, Eti/ento-mología.
  • Iván Albalate i David Trujillo, del col·lectiu M.I.D.A.S, My IDentity Art Space. La paradoja de Peirce.
  • Salvador Serrano, Herbes algorítmiques.
  • Valentina Lapolla, YPL (Jineology).

La convocatòria està dirigida a artistes visuals, sense límit d’edat, interessats a crear una obra de caràcter efímer, site específic, per al campus de Burjassot. Cadascun dels projectes seleccionats té una dotació de 2.000 euros.

artpublic@uv.es

More information:

File in: Exposicions , Cultura
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy