Joan Monterde continuarà dirigint la Facultat de Matemàtiques

 
Joan Monterde
Joan Monterde

La Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València ha reelegit Joan Monterde com a degà amb 29 vots a favor, i un en blanc. L’equip està integrat per Luis Marco Montoro, Rosa Donat Beneito i Lucía Sanus Vitoria.

Joan Monterde va començar els seus estudis de Matemàtiques en 1979 i va obtindre el doctorat en 1988. Professor des de 1984, inicialment en el Col·legi Universitari de Castelló, en 1991 es va incorporar a la Universitat de València.

Actualment és catedràtic del Departament de Matemàtiques, àrea de Geometria i Topologia. Ha realitzat estades d’investigació a l’Instituto de Matemáticas del CSIC a Madrid, a l’École Polytechnique de Palaiseau (França), al Centro de Investigación en Matemáticas (CIMAT) de Guanajuato (Mèxic), a la Bradford University (Regne Unit) i a la Universidade de Sao Paulo a Sao Carlos (Brasil).

La seua investigació ha anat fonamentalment en dues direccions. D’una banda, física matemàtica (varietats de Poisson i simplèctiques, supervarietats). D’altra, tècniques geomètriques aplicades al disseny per ordinador de corbes i superfícies.

Joan Monterde també ha estat director del Màster en Investigació Matemàtica, així com del Doctorat en Matemàtiques. Col·labora també en l’organització de la prova matemàtica Cangur per a estudiants de secundària.
 

More information:

File in: Institucional
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy