Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses, a la Facultat de Química

  • Press Office
  • September 27th, 2019
 
Cartell de la iniciativa.
Cartell de la iniciativa.

La Facultat de Química de la Universitat de València organitza aquest dijous (26 de setembre) la I Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses. La iniciativa està adreçada fonamentalment als estudiants d’últim curs del grau i als ja titulats en Química.

La jornada està inclosa en el Pla d’Innovació de Centre i compta amb el suport del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València i de Quimacova.

L’activitat té per finalitat presentar les empreses del sector químic valencianes i facilitar el contacte de professionals del sector químic amb els estudiants, perquè tinguen coneixement de les diferents oportunitats i possibilitats d’inserció al món laboral.

La participació és gratuïta i es desenvolupa entre les 10:30 hores i les 16, a les carpes instal·lades​ a la zona enjardinada al costat del Banc de Santander.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy