Jornada sobre formació en salut, a la Facultat de Magisteri

  • Press Office
  • November 20th, 2017
 
Facultat de Magisteri
Facultat de Magisteri

La Facultat de Magisteri és seu del 21 al 24 de novembre de la I Setmana de la Formació en Salut. L’objectiu d’aquest encontre és la promoció de la salut des de diferents àmbits: higiene, drogodependències, sexualitat o emocions vinculades, totes elles, al treball per competències en salut. Les activitats inclouen xarrades, tallers, taules redones i la presentació del llibre ‘Los 8 ámbitos de la educación para la salud en la escuela’.

Les jornades comencen aquest dimarts dia 21 en l’Aula PB04 a les 11:30 hores amb la presentació de l’encontre a càrrec de Maria Vicenta Mestre, vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat; el degà de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort i Joan Quiles, cap de secció d’Educació per a la Salut de la Conselleria de Sanitat.

A les 12 hores es presentarà el llibre ‘Los 8 ámbitos de la educación para la salud en la escuela’ dins del projecte ‘Competències a adquirir pels jóvens i el professorat en Educació per a la salut durant l’escolarització obligatòria’. De 12:30 a 13 hores hi haurà una taula redona: ‘La situació actual de l’Educació per a la salut en l’escola’.

El dimecres dia 22, en l’Aula 1.09, de 9 a 11, tindrà lloc un taller de primers auxilis. Mentre el dijous dia 23, en la mateixa aula, es realitzarà d’11 a 13 hores un taller de salut bucodental. 

El divendres dia 24 en la mateixa aula es realitzarà des de les 9 fins a les 11 hores un taller per a treballar les malalties rares en l’aula. D’11 a 13 hores se’n dedicarà un a ‘Com treballar la salut emocional i la resolució de conflictes’, i a la mateixa hora però en l’aula 1.08 es farà el taller ‘Investigant la ciutat de València. El seu estat de salut’.