Jornada sobre sanitat valenciana i protecció de dades

 

La Càtedra d’Escola Valenciana d’Estudis de Salut-EVES i la Càtedra Microsoft-UV de Privacitat i Transformació Digital han organitzat per aquest dimecres 15 de novembre una jornada sobre sanitat valenciana i reglament general de protecció de dades. L’encontre es realitzarà al Saló d’Actes de l’INCLIVA i és gratuït.

La jornada ‘Sanitat valenciana i Reglament General de Protecció de Dades’, de quatre hores de durada, està centrada en el desenvolupament normatiu recent i les necessitats de compliment normatiu i seguretat en el desenvolupament de la sanitat, com a conseqüència de la plena aplicació del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016. Aquesta darrera normativa tracta la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

La jornada estarà moderada per José Manuel Almerich, director de la Càtedra EVES-GSK-UV i els ponents que participaran seran: Ricard Martínez (director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital de la Universitat de València), Juan Miguel Signes (information security manager en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública), i Amelia Martín (responsable de la Plataforma Espanyola Medicaments Innovadors en Farmaindustria).

La jornada es realitzarà des de les 9 fins a les 13 hores a l’INCLIVA, situat en l’avinguda Menéndez Pelayo 4 accessori, de València. El programa complet d'activitats de la jornada es pot consultar ací.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy