L’accés i l’admissió centren la sessió informativa Et matricularàs a la Universitat? del 22 de juny

  • Information and Promotion Service for Students - Blasco Ibáñez
  • June 14th, 2021
 
Et matricularàs a la Universitat?

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) organitza la sessió informativa en línia Et matricularàs a la Universitat? sobre l’accés i l’admissió a la Universitat de València, que tindrà lloc el dimarts 22 de juny, a les 12 h, a través de la plataforma MS Teams.

Aquesta sessió en línia, d’accés obert, s’adreça al futur estudiantat universitari i les seues famílies i tractarà qüestions com la preinscripció, el funcionament de les llistes d’espera, la matrícula, les taxes i exempcions i les beques. També es repassaran les dates i la documentació que cal tenir en compte en tot el procés i l’equip d’informació del Sedi atendrà els dubtes de les persones assistents a través de l’aplicació de preguntes i respostes de la plataforma.

La Universitat de València ofereix 58 titulacions de grau i 9 dobles titulacions, entre elles el nou doble grau en Dret i Economia. A més, la Universitat posa a l’abast del seu estudiantat tot un seguit de serveis i activitats per completar l’experiència universitària: mentoria entre estudiants, formació complementària, voluntariat, aprenentatge de llengües, esports, assessories psicològica i jurídica, borses de viatge o ajudes a l’organització d’activitats culturals són només algunes de les moltes propostes amb què l’estudiantat universitari pot implicar-se i participar.

Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia forma part del programa Conèixer la Universitat que també inclou la Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació, les Visites a la Universitat i una pàgina temàtica amb tota la informació i contingut del programa. Conèixer la Universitat està organitzat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), compta amb la col·laboració del Gabinet de Comunicació Institucional, la Unitat Web i Màrqueting, els centres i serveis, i està impulsat pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, el Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística i la Delegació d'Estudiants.