L’Aula de Cinema i l’IES Lluís Vives tanquen la programació de gener al ‘Refugi del Faune’

  • January 30th, 2017
 
Refugi del Faune

L’Aula de Cinema de la Universitat de València tanca el cicle ‘Això era i no era… una Guerra Civil’ aquest dimarts, 31 de gener, amb una sessió especial a l’IES Lluís Vives a partir de les 18 hores, en la qual es projectarà la pel·lícula ‘El laberinto del fauno’ (Guillermo del Toro, 2006) i es realitzarà una visita guiada al refugi de la Guerra Civil que acull l’institut.

L’IES Lluís Vives és un dels edificis amb més història de la ciutat de València i el degà dels instituts de secundària valencians. Com en totes les sessions de l’Aula de Cinema, l’accés serà totalment lliure i gratuït.

Al llarg del mes de gener, l’Aula de Cinema de la Universitat de València ha programat una sèrie de pel·lícules que aborden la Guerra Civil Espanyola des de la perspectiva del cine fantàstic, amb l’objectiu d’oferir una visió del conflicte i les seues conseqüències diferent de l’habitual. El cicle es tancarà amb una sessió especial en la qual per primera vegada l’Aula de Cinema ix de l’espai universitari per a realitzar un acte en col·laboració amb els estudiants de Batxillerat de l’IES Lluís Vives, que seran els encarregats de presentar i contextualitzar la pel·lícula per a tot el públic assistent.

Després de la pel·lícula, a partir de les 20:30 hores, es realitzarà una visita guiada al refugi de la Guerra Civil que es troba sota el pati de l’institut, per a conéixer la seua història i poder reviure d’alguna manera l’angoixa i la por d’aquells que hagueren d’utilitzar-lo per a protegir-se dels bombardejos. Els alumnes mostraran el refugi inspirats en els personatges de  ‘El Laberinto del Fauno’. 

Més informació www.uv.es/auladecinema