L’Aula del Còmic col·laborarà amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes

 

L’Aula del Còmic de la Universitat de València col·laborarà amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) a través de l’acord signat per aquesta institució amb la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València.

L’acord ha sigut signat aquest dimecres, dia 17 de juliol, per la presidenta del COBDCV, Amparo Pons Cortell, i el director de la Càtedra d’Estudis del Còmic i de l’Aula del Còmic de la Universitat, Álvaro M. Pons Moreno, i preveu l’organització de cursos de formació especialitzats en l’àmbit del còmic per al col·lectiu de bibliotecaris i documentalistes valencians, així com la posada en marxa de diferents activitats de col·laboració, com ara el desenvolupament de guies temàtiques de còmic i llistes de novetats d’interès per a l’adquisició de biblioteques i centres de documentació, l’assessorament en qualsevol àmbit del còmic i la promoció de projectes d’investigació de l’àmbit del còmic en biblioteques.

L’Aula del Còmic de la Universitat de València reforçarà així la seua oferta formativa, que ja el pròxim curs començarà a programar cursos i accions dins d’aquest acord.

File in: Cultura
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy