L’equip d’esgrima es proclama campió autonòmic

  • Sports Service
  • March 5th, 2018
 
La Universitat de València, campiona autonòmica d'esgrima per equips.
La Universitat de València, campiona autonòmica d'esgrima per equips.

L’equip d’esgrima de la Universitat de València, dirigit pel tècnic Javier García Delgado, s’ha proclamat campió autonòmic per segon any consecutiu. Ja la passada temporada es va fer amb l’or per equips i aquest curs, tal com apuntaven les previsions, s’ha tornat a situar al més alt del podi. El subcampionat ha sigut per a la Politècnica de València i el tercer lloc per a la Catòlica.

El Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) d’esgrima va reunir les universitats valencianes dissabte passat, 3 de març, al Poliesportiu de Torrent, organitzat per la Universitat Catòlica de València.

La Universitat de València va participar amb 11 membres (set tiradores i quatre tiradors) que van competir en les modalitats de floret i espasa, ambdues en les categories masculina i femenina, aconseguint tres ors, una plata i dos bronzes.

José López Navarro, campió del CADU la passada temporada, va tornar a imposar-se en floret masculí. Al podi li va acompanyar el seu company Víctor Cervera, que va quedar en el tercer lloc. En floret femení, dues tiradores de la Universitat van fer podi: Gema Cabañero va ser subcampiona i Ana Tébar es va quedar amb el bronze. En espasa masculina, Antonio Carles es va alçar amb l’or.

García Delgado va encertar de ple en la seua predicció quan es va proposar la passada setmana tornar a guanyar per equips i arreplegar medalla en floret femení i espasa masculí.

El repte és ara preparar-se per a vèncer en el Campionat d’Espanya Universitari (CEU), organitzat per la Universitat d’Almeria, entre el 23 i el 25 d’abril.

CADU de karate a Xest
El següent CADU serà de karate i es disputarà al Pavelló Municipal de Xest, a partir de les 16 hores, el pròxim dissabte, dia 10. Sota les indicacions del seleccionador, Arturo Olmedo, l’equip de la Universitat de València es presentarà amb 28 lluitadors (11 dones i 17 homes) que lluitaran per l’or tant en la categoria de promeses com d’elit. Ambdues categories inclouen les modalitats de kata i kumite. El segon amb pesos en la categoria d’elit.

Si tot continua com fins ara, la Universitat consolidarà el lideratge a la Comunitat Valenciana, campiona dels cinc últims CADU. “Pretenem guanyar i començar a preparar-nos ràpidament per al CEU”, assenyalava Olmedo.

Tots els campionats poden seguir-se en streaming a través de les xarxes socials del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València:
Facebook
Twitter