L’Escola Coral La Nau obri la matrícula de nous alumnes per al curs 2020-2021

  • UV General Foundation
  • October 13rd, 2020
 

Dirigida per Mònica Perales i Massana, l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València es posa en marxa el pròxim 19 d’octubre. Amb totes les mesures de seguretat davant la covid-19, la formació musical dels més menuts continuarà en el curs 2020-21. El període de matriculació ja està obert i els assajos tindran lloc enguany a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

“La cançó desenvolupa la percepció auditiva i les experiències emocionals, físiques i mentals. Tots els xiquets i les xiquetes tenen capacitat per a cantar, perquè és una activitat natural juntament amb el moviment i la paraula, per tant, no hi ha cap prova d’accés; l’únic requisit és voler cantar junts”, explica la seua directora Mònica Perales.

L’Escola Coral La Nau va nàixer el 2002 al si de la Universitat de València amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical mitjançant la interpretació coral per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. Parteix de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar un bon ensenyament musical, un excel·lent mitjà d’expressió espontània i un component important de la formació humana.

L’Escola Coral La Nau està formada per tres grups: Cor Mestral, de 4 anys fins a 1r de Primària; Cor Garbí, de 2n a 6é de Primària; i Cor Tramuntana, a partir d’ESO; i els assajos se’n faran a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València (carrer de Quart 80, València) els dilluns, des del 19 d’octubre de 2020 fins al 14 de juny de 2021, excepte festius escolars, amb el següent horari:

  • Cor Mestral: de 17:45 a 18:30 hores.
  • Cor Garbí: de 18:40 a 19:25 hores.
  • Cor Tramuntana: de 19:35 a 20:30 hores.

D’altra banda, aquest curs les classes de ‘Lectura musical’ es realitzaran online mitjançant la plataforma CLASSROOM de Google els dimecres, excepte festius escolars, en el següent horari:

  • Cor Garbí: de 18 a 18:45 hores.
  • Cor Tramuntana: de 18:45 a 19:30 hores.

Preinscripció:

https://www.uv.es/fundacio-general-area-activitats-musicals/ca/agrupacions-musicals/escola-coral-nau-uv/preinscripcio.html

+Info:

https://links.uv.es/8nTIHbz