L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria celebra hui dijous la graduació de l’alumnat del curs 2015-16

  • December 1st, 2016
 
Graduacio ETSE UV

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat (ETSE-UV) celebra aquest dijous 1 de desembre la graduació dels seus titulats en Enginyeria, Grau i Màster, durant el curs 2015-16. L’acte tindrà lloc a les 18 hores en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot.

Durant la jornada es realitzarà l'entrega dels premis als millors Treballs Fi de Grau i el reconeixement als millors expedients acadèmics. També es lliuraran altres premis i distincions concedides per l’Escola i per entitats col·laboradores.

L'acte comptarà amb la presència d’autoritats de la Universitat; la directora de l'ETSE, Paula Marzal, i delegats del Rector, així com representants dels diversos col·legis professionals i del Rotary Club Valencia Centro, que atorgarà, com tots els anys, els premis als millors Treballs Fi de Grau.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy