La Càtedra Bienvenido Oliver convoca la primera edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau o de Fi de Màster

  • June 19th, 2019
 
La Càtedra Bienvenido Oliver convoca la primera edició dels premis per al Treballs de Fi de Grau o de Fi de Màster

La Càtedra de Dret Immobiliari Registral Bienvenido Oliver convoca la primera edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau o de Fi de Màster sobre Dret Registral que s’hagen presentat en qualsevol de les universitats de la Comunitat Valenciana durant el curs 2018-2019.

L’objecte d’aquests premis és fomentar entre l'estudiantat universitari les matèries jurídiques del Dret Registral. El jurat atorgarà els premis següents: un premi al millor treball de final de Grau o de Màster de mil euros, amb diploma acreditatiu del premi i la possible publicació del treball o d’una part del treball en el Butlletí del Col·legi de Registradors d’Espanya o revista jurídica similar, i un accèssit, sense dotació econòmica, amb diploma acreditatiu i la possible publicació del treball.

Poden presentar-se als premis els treballs de Fi de Grau o de Fi de Màster en qualsevol titulació de dret o en ciències jurídiques de qualsevol universitat de la Comunitat Valenciana. Els treballs han d’haver estat presentats en alguna de les convocatòries del curs 2018-2019 i han de versar sobre dret registral. La nota dels treballs ha de ser almenys d’excel·lent.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i acabarà l’1 de desembre de 2019.

Més informació en aquest enllaç.

File in: