La Càtedra d'Economia del Bé Comú convoca la III edició dels seus premis al millor Treball de Fi de Màster

  • June 17th, 2019
 
Imagen de la noticia

Ja s'ha publicat en el DOGV la Resolució per la qual es fa efectiva la convocatòria de la III edició del Premi al millor Treball Fi de Màster sobre l'Economia del Bé Comú, organitzat per la Càtedra EBC de la Universitat de València.

L'objecte d'aquest concurs és premiar al millor Treball de Fi de Màster (TFM) realitzat per estudiants de la Universitat de València durant el curs 2017/18 i que es presenten com a candidats a aquesta convocatòria. La finalitat d'aquest premi és fomentar entre l'estudiantado universitari l'estudi de qualsevol aspecte referit a l'Economia del Bé Comú. Aquest premi és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos.

Poden participar les i els estudiants de la Universitat de València que en el curs 2017-2018 hagen presentat i aprovat el seu Treball Fi de Màster. Les sol·licituds es presentaran en el registre general de la Universitat de València (Edifici Rectorat, Av. Blasco Ibáñez, 13, 46010-València) o en qualsevol dels seus registres auxiliars.

L'únic premi final tindrà un import de 1000 euros. Les sol·licituds es podran presentar a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i fins al 28 de juny de 2019 a les 14 hores.

Més informació en l'enllaç.

File in: