La Càtedra de Pilota Valenciana convoca la III edició dels seus premis als millors treballs de fi de màster i tesis doctorals

  • July 16th, 2019
 
Imagen de la noticia

Ja s’ha publicat la Resolució d’1 de juliol de 2019 de la vicerectora d’Innovació i Transferència per la qual es convoca una nova edició dels premis de la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València als millors treballs de fi de màster i tesis doctorals relacionats amb aquesta disciplina esportiva.

L’objecte d’aquesta convocatòria és el de reconéixer els millors TFM i tesis doctorals que s’hagen presentat durant els cursos 2017-2018 i 2018-2019, el contingut dels quals estiga orientat a la temàtica de la pilota valenciana, realitzat des de qualsevol àrea del coneixement. Podran presentar-se els i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats públiques espanyoles.

La quantia dels premis ascendeix a un total de 2 550 euros, que es distribueixen en un guardó de 1 250 euros per al primer premi, de 800 euros per al segon premi i de 500 euros per a un accèssit.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el dia 17 de juliol i romandrà obert fins al 18 de setembre de 2019. Per a més informació es pot consultar la Resolució en aquest enllaç.

File in: