La Càtedra Demetrio Ribes convoca el seu 15é Premi als millors treballs d’investigació

  • June 4th, 2019
 
Imagen de la noticia

Ja s’ha publicat en el DOGV la Resolució per la qual es convoca el “Quinzé Premi Demetrio Ribes” de la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València, que premiarà amb 6 000 euros al millor treball d’investigació relacionat amb la història del transport, la història de les obres públiques, patrimoni de l’enginyeria civil o història de l’ordenació territorial.

La finalitat d’aquest guardó és promoure l’estudi de la història de l’obra pública, el transport, les comunicacions, el patrimoni de l’enginyeria civil i la vertebració del territori, així com la divulgació de les obres premiades en el context universitari i en la societat en general. Podran optar a aquest premi les persones diplomades, llicenciades o doctores, graduades o postgraduades de qualsevol disciplina acadèmica que presenten un treball de recerca inèdit relacionat amb la història del transport, l’obra pública i l’ordenació territorial.

El treball guanyador rebrà un premi per un import de 6 000 €. El termini de presentació dels originals romandrà obert des del 5 de juny fins al 7 d’octubre de 2019. Per a més informació o per a consultar la Resolució de convocatòria es pot seguir aquest enllaç.

File in: