La Càtedra FISABIO-UV convoca Ajudes per a Estades de Recerca a Europa per a estudiants

  • April 18th, 2018
 
Imagen de la noticia

La Càtedra FISABIO-UV convoca la II edició d'aquestes ajudes, que contempla estades en centres d'educació superior o de recerca europeus amb una durada mínima de 3 mesos ininterromputs, i està dirigida a estudiants de la Universitat de València matriculats actualment en l'últim curs en els Graus de:

Grau en Biologia
Grau en Biotecnologia
Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques
Grau en Química
Grau en Infermeria
Grau en Farmàcia
Grau en Medicina
Grau en Ciències Ambientals
Grau en Economia
Grau en Sociologia
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments

L'objectiu de la convocatòria d'ajudes és l'execució d'un projecte de recerca en l'àmbit de les Ciències Biomèdiques Economia, Sociologia, Ciències Ambientals i Ciència i Tecnologia dels Aliments.

Podran ser centres de destinació les organitzacions europees amb activitat de R+D+i en el sector biomèdic, economia, sociologia, ciències ambientals i ciència i tecnologia dels aliments, de reconegut prestigi acadèmic i investigador en l'àmbit específic del projecte presentat, suposant una garantia per a la consecució dels objectius científics del projecte i de perfeccionament professional.

S'ofereixen 4 ajudes de 4.000 euros cadascuna dirigides a estudiants de grau de la Universitat de València, que es troben en el seu últim curs, per a la realització d'una estada d'almenys 3 mesos en un centre europeu durant el curs 2018-2019.

Aquestes ajudes són compatibles amb qualsevol altra ajuda que puga sol·licitar el beneficiari, podent complementar-se, si escau, amb el Programa Erasmus pràctiques de la Universitat de València.

Les persones interessades presentaran la seua sol·licitud, segons el model establit en l'Annex II d'aquesta convocatòria, en el Registre d'Entrada de la Universitat de València o per qualsevol dels mitjans previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

La sol·licitud s'acompanyarà de la següent documentació:
a) Currículum vitae en format oficial (ISC III, MINECO o Conselleria d'Educació/Sanitat).
b) Carta de presentació subscrita per un professor de la Universitat de València.
c) Memòria científica del projecte a realitzar durant l'estada.
d) Informe expedit pel tutor del centre receptor mostrant la seua acceptació tant a l'estada com al projecte presentat.
i) Certificat B2 de l'idioma exigit pel centre de destinació o, en defecte d'açò, en anglès; d'acord amb la Taula d'equivalències d'acreditació de L2 de la Universitat de València (ACGUV 45/2013).
f) Historial científic del grup receptor dels últims 6 anys.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 31 de maig.

L'adjudicació de les beques serà resolta pel Vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València.

Consulta la resolució del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació.
Consulta les bases de la convocatòria.

Consulta la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

File in: