La Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport tindrà com a degà Salvador Llana

  • Press Office
  • March 27th, 2018
 
Salvador Llana
Salvador Llana

Salvador Llana s’ha convertit aquest dimarts 27 de març en el nou degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Llana ha obtingut el suport unànime en la Junta de Centre. Així ha aconseguit el total dels 19 vots emesos. Llana Belloch substituïx en el càrrec Vicente Añó.

El seu equip estarà format per Pedro Pérez Soriano (vicedegà d’Ordenació Acadèmica), Ferran Calabuig Moreno (vicedegà d’Ordenació Econòmica i Instal·lacions), Mª Consolación García Lucerga (secretària del centre), Gabriel Brizuela Costa (coordinació de Grau) i Rafael Aranda Malavés (coordinador de Pràctiques Externes).

Salvador Llana Belloch (València, 1969) va finalitzar els seus estudis en l'Institut Valencià d'Educació Física (predecessor de l'actual Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport) en 1994. Professor titular d'Universitat des de 2006, ha exercit els càrrecs de coordinador de Pràctiques Externes, secretari i director del Departament d'Educació Física i Esportiva de la Universitat de València.

En la seua faceta investigadora, es va formar en l'àmbit de la biomecànica aplicada a l'esport en l'Institut de Biomecànica de València, on va realitzar la seua tesi doctoral, defesa en 1998. Així mateix, va realitzar dues estades d'investigació (2002 i 2005) en la German Sport University (Colònia, Alemanya) amb el professor Jurgen Klauck. Els resultats de les seues investigacions han sigut publicats en revistes com el Journal of Sport Sciences, Adapted Physical Activity Quarterly, Journal of Sports Science and Medicine, Sports Biomechanics, Gait & Posture, Biology of Sport, Research Quarterly for Exercise and Sport, Journal of Human Kinetics, Science & Sports, Ergonomics, European Journal of Sport Science, International Journal of Sports Medicine, Journal of Thermal Biology, European Journal of Physical and Rehabilitation Medicine o PeerJ. De la mateixa manera, però en un àmbit més divulgatiu, és autor o coautor de diversos llibres i capítols de llibres que tracten, fonamentalment, sobre la biomecànica i sobre la natació.
 

More information: