La Facultat de Ciències Socials acull l’assemblea de la conferència estatal de centres i departaments de Treball Social

  • Press Office
  • June 19th, 2019
 
Facultat de Ciències Socials.
Facultat de Ciències Socials.

La Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València ha acollit aquest divendres, 21 de juny, l’assemblea estatal de deganes i degans de facultats, i de directores i directors de departaments i escoles d’universitats en què s’imparteixen estudis de Grau en Treball Social.

En la sessió s'ha debatut al voltant de la formació especialitzada de postgrau en Treball Social, en Espanya i sobre la creació d’un certamen estatal de premis de recerca en Treball Social. Per altra banda, s'ha celebrat un seminari d’intercanvi d’experiències sobre dobles titulacions de grau, a càrrec de les doctores Rosa Mª Díaz Jiménez, degana de la Facultad de Ciencias Sociales de la Universidad Pablo de Olavide (Sevilla), i Usue Beloki Marañón, directora del Departamento de Trabajo Social y Sociología de la Facultad de Ciencias Sociales y Humanas de la Universidad de Deusto.

La trobada de centres i departaments ha servit per a una sessió extraordinària de constitució de la Asociación Universitaria Española de Trabajo Social (AUETS), que està previst que tinga com a seu la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. L’associació tindrà, entre els seus fins, el foment de la coordinació i l’intercanvi d’informació entre entitats universitàries relacionades amb el Treball social i la promoció de la qualitat docent i investigadora de la disciplina.