La Facultat de Dret celebra l’edició de 2019 de la seua festivitat

  • Office of the Principal
  • December 18th, 2019
 

El saló de Graus de la Facultat de Dret ha acollit hui la festivitat anual del centre, comptant amb la lliçó magistral del professor Vicente Sotillo, l’entrega dels premis d’Investigació ‘Tomás y Valiente’, els premis extraordinaris de Grau Màster i Doctorat, el Concurs de Debats ‘Les regles del joc’ i els reconeixements al personal jubilat durant l’any.

La Facultat de Dret ha celebrat hui dimecres, 18 de desembre, la seua festivitat en un acte que ha estat presidit per la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; el degà de la Facultat, Javier Palao; el professor del departament de Dret Mercantil i autor de la lliçó magistral d’enguany, Antonio Sotillo; la vicedegana de Qualitat, Formació, Cultura i Projecció Social, M. Dolores Mas Badía; i el vicedegà de Coordinació Acadèmica, Relacions Institucionals i Comunicació, Rafael Marimón.

Entre el públic assistent, l’acte ha comptat amb la presència de destacades autoritats acadèmiques, judicials, civils, militars i representació de col·legis professionals i despatxos d’advocats que han atès a una lliçó magistral a càrrec del professor Honorari del Departament de Dret Mercantil de la UV, Vicente Sotillo. La seua intervenció ha estat titulada ‘El nou paradigma del contracte en la contractació globalitzada i estandarditzada sense negociació ni autonomia de voluntat’ i ha versat sobre “les noves formes de contractar en la realitat econòmica actual, on la negociació o l’autonomia de la voluntat s’han perdut i hem de pensar en noves mesures de protecció als contractants més dèbils en l’economia moderna”.

Per la seua part, el degà Javier Palao ha donat la benvinguda a la Facultat de Dret i ha destacat la festivitat com “un dia en què se celebren les coses bones que han passat en la Facultat”. A més, ha valorat tant a les persones com a les accions a les quals ret homenatge en aquest acte.

En aquesta línia, la rectora M. Vicenta Mestre ha qualificat la festivitat com “un acte importat per a la Facultat de Dret, però també per a la Universitat de València” on ha assegurat que “s’ha fet palés la trajectòria d’aquest brillant professor de Dret Mercantil”. Així mateix, la rectora ha assegurat que es tracta d’un esdeveniment concebut “per reconéixer l'excel·lència dels que han passat per aquesta Facultat”, als quals ha donat l’enhorabona en nom de la Universitat.

L’acte ha servit, a més, per a fer lliurament dels diplomes dels Premis d’Investigació ‘Tomás y Valiente’ i els premis extraordinaris de grau 2017/2018, màster i doctorat 2018/2019 de la Facultat de Dret. Per últim, s’ha fet entrega dels premis de la 8a edició del Concurs de Debats de la Facultat de Dret ‘Les regles del joc’ i al Personal d'Administració i Serveis, així com al Personal Docent i Investigador jubilat duant l'any.