La Facultat de Química acull el I Workshop for Young Researchers in Chemistry

 
Façana de la Facultat de Química.
Façana de la Facultat de Química.

El saló de graus de la Facultat de Química acull, els dies 6 i 7 de juny, el Workshop for Young Researchers in Chemistry (YRChem2019). Les sessions començaran aquest dijous a les 15 hores, amb la presència del vicerector d’Investigació, Carlos Hermenegildo; el director de l’Escola de Doctorat, José Vicente Bagán; la degana de la Facultat de Química, Adela Mauri, i la vicedegana Begoña Milián.

El I Workshop for Young Researchers in Chemistry té una primera vessant informativa: es pretén donar a conéixer el treball de recerca realitzat pels estudiants de doctorat dels diferents departaments de química. La segona vessant és formativa, com una oportunitat perquè els estudiants de doctorat puguen posar en pràctica i treballar competències com la realització de presentacions orals (preferiblement en anglés) en un entorn amigable, en el qual, a més, es pot veure afavorida l’obertura de noves línies de col·laboració entre els diferents departaments de química.

Les sessions estan destinades principalment a estudiants de doctorat, estudiants de màster i investigadors postdoctorals en etapes inicials.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy