La importància de la transparència en les institucions centra una nova conferència d'Unisocietat a Gandia

  • UVGandia
  • March 25th, 2021
 
Jorge Castellanos, acompanyat per un representant de l'Agència Valenciana Antifrau.
Jorge Castellanos, acompanyat per un representant de l'Agència Valenciana Antifrau.

El professor de Dret Constitucional Jorge Castellanos va parlar, el passat 24 de març, al Centre Internacional de Gandia sobre la importància de la transparència en les institucions. Una conferència que s'emmarcava dintre del cicle d'Unisocietat, amb la col·laboració de l'Agència Valenciana Antifrau, i que es es va poder seguir tant de forma presencial com en línia.

Sota el títol 'Funciona realment això de la transparència, o és només una moda?', el professor de Dret Constitucional Jorge Castellanos va participar la vesprada de dimecres 24 de març en el cicle de conferències d'Unisocietat organitzades des del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i que, en aquesta ocasió, va comptar amb la col·laboració de l'Agència Valenciana Antifrau. La cita va tindre lloc al Centre Internacional de Gandia i la conferència es va poder seguir tant de forma presencial com en línia.

Aquesta conferència va comptar amb el patrocini de l'Agència Valenciana Antifrau, la finalitat de la qual és enfortir l’actuació de les institucions públiques valencianes per a evitar que es produïsca un deteriorament moral i un empobriment econòmic que redunde en perjudici de la ciutadania valenciana. L’Agència Valenciana Antifrau actua amb independència de les administracions públiques en l’exercici de les seues funcions i es relaciona amb el Consell, els governs locals i la resta d’institucions valencianes conforme estableix la seua llei de creació.