La Jornada d’Informació per a Orientadors, un any més creant xarxa

  • Information and Promotion Service for Students - Blasco Ibáñez
  • January 17th, 2018
 
Imatge de la Jornada d'Informació per a orientadors de l'edició passada.
La Jornada d’Informació per a Orientadors té lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Eulalia Pérez Sedeño serà l’encarregada d’impartir la conferència principal de la XXII Jornada d’Informació per a Orientadors, Equips de Direcció i Professorat dels centres d’ensenyament secundari que tindrà lloc el 25 de gener a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

La inauguració d’aquesta vint-i-dosena edició la faran el rector, Esteban Morcillo, i el delegat d’Estudiants de la Universitat de València, Jordi Caparrós. La primera conferència, Coneixement, vocació i estereotips, serà la de la professora d’Investigació en Ciència, Tecnologia i Gènere del Departament de Ciència, Tecnologia i Societat de l’Institut de Filosofia del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) Eulalia Pérez Sedeño. En aquesta jornada també es presentaran les dobles titulacions internacionals que oferta la Universitat de València i la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez, parlarà sobre L’adaptació de l’oferta de titulacions a l’entorn laboral. Per a finalitzar, Antonio Gil Trilles, coordinador general d’Accés del Sistema Universitari Valencià, i Isabel Vázquez comentaran L’accés a la universitat per al curs 2018-2019. A hores d’ara hi ha inscrites prop de tres-centes persones i el termini d’inscripció restarà obert fins al 19 de gener.

El Saló d’Orientació Universitària Unitour, on la Universitat també participa, té la seua cita prevista per al 24 de gener a l’Hotel València Palace al passeig de l’Albereda de València. D’altra banda, els centres i serveis de la Universitat es preparen per a rebre, els dies 13, 14 i 15 de febrer, els estudiants de batxillerat i de cicle formatiu de grau superior que participaran en les Visites, l’acció més nombrosa del programa Conéixer. Són ja més de quinze mil els preuniversitaris que s’hi han inscrit i que es repartiran pels centres dels campus de Blasco Ibáñez, de Burjassot-Paterna i dels Tarongers. Finalment, el dissabte 16 de juny, el Sedi del Campus de Blasco Ibáñez obrirà les seues portes, en horari de matí, per a rebre els futurs universitaris i els acompanyants que vulguen vindre per a oferir-los una xarrada informativa sobre l'accés i l'ingrés als graus de la Universitat de València.

Conéixer és una iniciativa de comunicació que va nàixer l’any 1996 i fou pionera a l’hora d’establir vincles amb la comunitat educativa de nivells preuniversitaris. El programa, que s’organitza des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), mostra l’oferta formativa i els serveis i centres de la Universitat de València als futurs universitaris. Com a complement a les diverses accions dels programa, el Sedi elabora i distribueix la Guia de Graus i Accés –amb els plans d’estudi de la Universitat i informació sobre l’accés i l’ingrés que inclou les notes de tall i les ponderacions.

More information: