La jove Laura Toscano, primera seleccionada del Certamen “La Primera”, obri la seua exposició a Gandia

  • UVGandia
  • July 13rd, 2022
 
Imagen de la noticia
La jove artista Laura Toscano

“El viatge que mai acaba” es podrà visitar a la sala Tossal fins el 31 d’agost. Laura és la primera seleccionada d’aquest certamen que busca promocionar als joves artistes locals i ha estat impulsat des de l’Ajuntament de Gandia i la Universitat de València.

Preguntes com “qui soc?” o  “quin és el meu lloc al món?” es troben en l’orige de l’exposició artística El viatge que mai acaba de l’artista Laura Toscano que dijous 14 de juliol, a les 19.30h,  obri les seues portes a la Sala Tossal de la Universitat de València (C/Tossal, 8. Gandia).

A través de la seua obra, Toscano tracta el tema de la identitat i la seua relació amb la creativitat, les obres d’aquesta exposició tracten aquest tema com un extens camí que mai finalitza. La jove gandiana utilitza la pintura i les instal·lacions per analitzar aspectes que influeixen en la formació de la identitat al llarg de la vida, com la família i l’educació. En aquesta exposició, Toscano tracta la identitat és tractada com un camí, com un viatge que mai acaba.

Laura Toscano ha estat la primera seleccionada en el projecte “La Primera. Art jove”. Aquest projecte naix de la mà del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia en col.laboració amb el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València i busca acompanyar i facilitar el desenvolupament i l’exhibició de projectes de les artistes joves de Gandia. Aquesta iniciativa buscava servir d’impuls i suport als joves d’entre 18 i 30 anys que vulgueren exposar les seues obres per primera vegada en una sala pública. Aquest és el cas de Laura Toscano que, tot i haver exposat en algunes localitats de la comarca, no ho havia fet mai a la seua ciutat: Gandia. A més, gràcies a “La primera” part de la seua obra passarà a formar part del Fons Artístic Municipal.

L’exposició “El viatge que mai acaba” de Laura Toscano es podrà visitar fins el 31 d’agost a la sala d’exposicions Tossal de dilluns a divendres de 9 a 19h.