La Nau acull la presentació de l’Estudi de Joventut a Espanya i del Baròmetre del Centre Reina Sofía

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • October 23rd, 2017
 
Imagen de la noticia

El Centre Cultural La Nau va acolllir el dia 23 d'octubre la presentació de ‘l’Estudi de Joventut a Espanya 2016' i les conclusions del ‘Baròmetre 2017 del ProyectoScopio’, del Centre Reina Sofia sobre Adolescència i Joventut. L'acte va tenir lloc a l'Aula Magna.

La presentació  de ‘l’Estudi de Joventut a Espanya 2016' va estar a càrrec del catedràtic de Sociologia de la UNED, Jorge Benedicto, i les conclusions del ‘Baròmetre 2017 del ProyectoScopio’, a càrrec d’Anna Sanmartín, la subdirectora del Centre Reina Sofía sobre Adolescència i Joventut. L’acte ha comptat amb l’assistència del secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí.

‘Debats a la Nau. Generació Jove’, organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, s’inscriu en el  programa ‘Tema Jove’, una iniciativa de l’IVAJ que inclou presentacions d’estudis, publicacions, cursos, conferències i trobades sobre la joventut per promoure el coneixement i la participació de la joventut.