La Nau acull un debat sobre el resultat de les eleccions municipals i europees

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • June 4th, 2019
 
Urna electoral.
Urna electoral.

El Centre Cultural La Nau va celebrar dilluns, dia 3 de juny, una nova conferència del programa Claustre Obert titulada ‘Escenaris per als nous governs. Anàlisi dels resultats de les eleccions municipals i europees del 26 de maig’, que va tenir lloc en l’Aula Magna del centre. L’acte va estar organitzat conjuntament per la Universitat de València i el diari Levante-EMV.

La taula redona va comptar amb les intervencions de tres professors de Ciències Polítiques de la Universitat de València, els professors Óscar Barberà i Juan Rodríguez-Teruel, i el catedràtic Pablo Oñate, que van tractar d’analitzar les causes i conseqüències dels comicis celebrats en Espanya i en la resta de països europeus el passat 26 de maig. Isabel Olmos, sotsdirectora de Levante-EMV, va moderar la taula redona.

La programació continuarà en octubre, el dilluns 14, amb un estudi sobre les noves mobilitats urbanes, amb fenòmens com els patinets elèctrics, la generalització de l'ús de la bicicleta i les restriccions al tràfic privat. En novembre, la sessió del dilluns 11 estarà dedicada al present i el futur dels drets dels animals i, en desembre, el dilluns 9, finalitzarà la programació de Claustre Obert amb l'anàlisi del futur de les pensions per part d'especialistes en la matèria.

Claustre Obert és un programa elaborat i dirigit conjuntament pels equips del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València i el diari Levante-EMV, destinat a ser un espai de trobada i debat, amb vocació plural i oberta, que analitza la realitat social i econòmica a través d'un cercle de conferències que se celebraran el segon dilluns de cada mes entre gener i desembre en el Centre Cultural La Nau.