La professora Consuelo Ramón, nova directora de l’Institut de Drets Humans

  • Tarongers Institutes Support Unit
  • July 2nd, 2019
 
Consuelo Ramón

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha nomenat a la professora Consuelo Ramón Chornet com a nova directora de l’Institut de Drets Humans de la institució acadèmica. El nomenament es produeix després de la seua elecció pel Consell extraordinari de l’institut celebrat el passat 17 de juny, com conseqüència de la dimissió del seu anterior director, el professor Javier de Lucas, en ser elegit senador per la circumscripció de València i quedar en situació de serveis especials.

Consuelo Ramón Chornet és catedràtica de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals. Va ser directora de l’Institut de Drets Humans entre 2010 i 2016. Actualment dirigeix el Grup d’investigació de la Universitat de València sobre Geostrategia per a la Pau, la Seguretat i la Defensa (GPS+D), i coordina el Programa de Doctorat en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional, que compta amb la Menció d’excel·lència.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy