La programació de la UEG inclou dos concerts amb públic reduït

  • UVGandia
  • July 13rd, 2020
 

Els concerts tindran lloc el 23 i 24 de juliol i comptaran amb les actuacions de Pete Lala i Jazzmatiks, respectivament. L'aforament, per qüestions de seguretat, serà limitat. Les entrades/invitació es podran recollir en la Casa de la Marquesa de Gandia a partir del dimarts 14 de juliol.

La programació d’enguany de la UEG ha hagut d’adaptar-se a la situació d’excepcionalitat que vivim i presenta una programació acadèmica en línia. Tanmateix, des de la Universitat de València s’entén que aquesta sempre ha estat oberta a la ciutadania i compromesa amb el món cultural. És per això que, seguint totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, el programa inclou dos concerts gratuïts que es realitzaran al jardí de la marquesa a les 22.30. Els concerts tindran un aforament limitat de 150 persones.

Pete Lala i Jazzmatiks són els grups que actuaran. Dijous 23 de juliol serà el torn de Pete Lala, un grup que busca una nova sonoritat dins del panorama actual de la música en valencià. Amb influències  d’allò més diverses, i lletres en valencià, utilitzen armonies  modernes, canvis rítmics, poliritmies i tot tipus de recursos,  per tal de buscar un só personal i innovador. A més, presenten temàtiques ambientalistes i feministes. Mentre, divendres 24 de juliol serà el moment de Jazzmatiks, un grup de La Marina que versiona, en clau de jazz, grans temes de la música escrita en la nostra llengua. Aquesta banda recorre els temes d’artistes de sempre com Raimon o Sau i arriba fins  als grups de l’actualitat més recent com La Gossa Sorda, Obrint Pas o Aspencat. Els estils jazzístics que interpreten van des del Dixie al Swing, passant per la Bossa Nova, Latin o Boogaloo, creant d’aquesta manera uns directes l’atmosfera legant que traspassa barreres generacionals estilístiques, apropant el jazz i la bona  música a totes les oïdes.

Els concerts seran gratuïts, amb públic reduït, i es compliran totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. Les entrades/invitacions es podran recollir a la Casa de la Marquesa de Gandia en horari dilluns a dissabte de 11 a 13,30 h i de 18 a 20 h. Es restringir+a  la recollida a dues entrades per persona.

Mesures de seguretat

Per tal de garantir la seguretat de totes i tots, els concerts de la UEG compliran una sèrie de mesures . L'espai del jardí de la Casa de la Marquesa estarà dividit en quatre zones i les cadires estaran preasignades. La disposició de les localitats compliran les mesures de distanciament social i no es permetrà el moviment de cadires tret en casos de reagrupament familiar o de convivència i sempre i quan estiguen en la mateixa fila. A més, el recinte obrirà una hora abans per tal d'evitar aglomeracions. A més, dintre del recinte serà necessari l'ús de la mascareta per a desplaçar-se a la cafeteria o als lavabos.