L’equip masculí de camp a través guanya el subcampionat d’Espanya

  • Sports Service
  • March 22nd, 2018
 
L'equip masculí de camp a través de la Universitat de València.
L'equip masculí de camp a través de la Universitat de València.

L’equip de camp a través de la Universitat de València es va desplaçar el cap de setmana passat a Jaén per a competir en el Campionat d’Espanya Universitari (CEU) que es va celebrar a Linares dissabte dia 17. Tal com preveia el seu seleccionador, Rubén Picazo, la UV va tornar a pujar al podi; enguany, portant-se el subcampionat en masculí.

Segons va assenyalar Picazo, l’equip masculí arribava amb opcions a podi després d’haver quedat entre els tres primers llocs en les dues últimes temporades. “Fa dos anys vam ser els tercers, l’any passat els segons i en aquesta temporada l’objectiu era tornar a aconseguir el podi”, va afegir.

La Universitat de València va participar amb set atletes, quatre homes i tres dones. La selecció masculina la van formar Nacho Giménez, Iván Muñoz, Adrián Caravaca i Sergio López. La selecció femenina va estar integrada per Andrea Abad, Eva María del Valle i Marta Oliver.

La prova en ambdues categories es va desenvolupar dins del camp de golf del Parque Deportivo La Garza de Linares. Els xics van donar cinc voltes per a cobrir una distància d’11.000 metres, mentre que les seues companyes van realitzar-ne tres per a recórrer un total de 6.600 metres.

Images: