La selecció de tir amb arc de la Universitat guanya l'autonòmic i es penja 13 medalles

  • Sports Service
  • March 12nd, 2020
 
Equip de tir amb arc.
Equip de tir amb arc.

L'equip de tir amb arc de la Universitat de València acumula vuit ors, tres plates i dos bronzes en el CAEU. Els xiques i xics de l'equip de tir amb arc de la Universitat de València van deixar clar que volen arribar al més alt en aquest esport. Així ho van demostrar ahir després de proclamar-se vencedors del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari disputat al campus dels Tarongers de la Universitat de València.

La Universitat de València es va emportar l'or per equips, seguida de la Universitat Politècnica de València, que va quedar en segon lloc, i la Universitat d'Alacant, que va ocupar la tercera posició. La selecció de tir amb arc de la UV va competir en les modalitats de monobloc, compost i nu, i va tancar la seua actuació amb l'or per equips, a més de set medalles d'or, tres plates i dos bronzes en individual. 

“Han entrenat bastant aquests dies, tenint en compte que el període d'exàmens fa res que ha sigut”, explica el seu entrenador Vicente Palomar, qui assegura que les perspectives per al campionat d'Espanya són molt positives. Segons Palomar, aquesta competició va ser el debut per a alguns tiradors de la selecció “i ha servit per veure com competeixen i com controlen els nervis en aquesta mena de situacions. Alguns d'ells ja comencen a destacar una mica. Veurem si podem seleccionar-los per al pròxim campionat d'Espanya”.

Medalles en monobloc, compost i nu

En monobloc, la selecció de la UV es va emportar quatre ors gràcies a Marc Picó, Nerea López, Nicolás Gabaldoni i Aida Sanvictor, les tres plates d’Elena  Larrera, Alejandro Sanz i Teresa Perales, i el bronze d'Alexande Alandés. 

En compost, va liderar la prova Javier Cerezó, que es va penjar la medalla d'or, a la qual es va sumar l'or de Miguel Pardo. En aquesta modalitat, la UV també es va emportar una medalla de bronze gràcies a Rubén Prado. 

Finalment, en nu, José Antonio Morala es va proclamar vencedor i se n’emportà l'or. 

El CAEU va tancar amb un nivell alt, “que és el que esperem trobar-nos en el Campionat d'Espanya enguany”, assenyala Vicente Palomar, competició que tindrà lloc a Lleó el 24 d'abril.