La Universitat acull la fase nacional de la III Olimpíada Científica Juvenil Espanyola

  • Press Office
  • July 7th, 2022
 
Cartell
Cartell

El Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València acollirà entre l’11 i el 13 de juliol la III edició de Olimpíada Científica Juvenil Espanyola (OCJE) en la seua fase nacional. Els 27 equips guanyadors de la fase autonòmica viatjaran a València per a competir pel títol nacional, i s’enfrontaran a proves amb preguntes que requereixen coneixements de Matemàtiques, Física, Química, Biologia i Geologia.

L’estudiantat participant disfrutarà d’activitats complementàries en què participaran el Teatre Químic, que actuarà en la cerimònia de clausura; el Museu de la Universitat de València d'Història Natural (MUVHN); l'associació Photonets UV i la professora María García Monera de la Facultat de Ciències Matemàtiques.

L’Olimpíada Científica Juvenil Espanyola està coordinada per QuinteScience, una associació juvenil sense ànim de lucre que treballa per la divulgació científica. Sorgida entre participants d’antigues olimpíades científiques, fa una dècada que les seues sòcies i socis organitzen actes de divulgació i fomenten la ciència en la societat. A més, des de l’associació es busca compartir, amb cada vegada més estudiantat, els ideals de curiositat i superació que sustenten aquesta olimpíada i que nodreixen la comunitat científica.

More information: