La Universitat acumula nou victòries en la quarta jornada de CAEU

  • Sports Service
  • February 14th, 2020
 
Equip masculí de bàsquet de la Universitat
Equip masculí de bàsquet de la Universitat

Les seleccions d’esports d’equip de la Universitat de València van concloure la seua actuació en la quarta jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU) amb un total de nou victòries. Aquesta vegada els equips de la Universitat de València es van enfrontar a la Universitat Politècnica de València, el derbi valencià universitari.

Amb els resultats d’aquesta quarta jornada, algunes de les seleccions d’equip de la UV estan més prop de disputar la final del CAEU, que els donarà la classificació per al Campionat d’Espanya Universitari.

Resultats

En el primer bloc de partits disputats a les instal·lacions de la universitat rival, en futbol, les dos seleccions van guanyar els seus partits. La selecció femenina va tornar a emportar-se una victòria i es manté invicta en tot el campionat (UPV 1 – 5 UV). Els xics tancaren el partit amb un empat (UPV 0 – 0PV).

Dos victòries més van sumar els equips de bàsquet, les dos seleccions amb tan sols una derrota en la temporada. Les xiques van ser superiors a les de la UPV, anotant 92 punts i els 33 punts de la UPV.  Els xics van tancar la seua actuació amb 95 punts davant els 78 punts de la UPV.

Els equips de futbol sala femení i masculí no van aconseguir imposar-se en aquesta quarta jornada. En esport femení, la UV va deixar la porteria contrària a zero, enfront dels quatre gols de les xiques de la UPV. En masculí, el marcador va concloure amb dos gols de la UPV davant l’únic gol de la UV.

La resta de partits, pertanyents al segon bloc, es van jugar a les instal·lacions de la Universitat de València, i tots els va retransmetre en directe el canal de YouTube del SEF. En aquest segon dia de competició, es van jugar els partits de voleibol, amb la victòria de les seleccions femenina i masculina de la UV, resultat que els acosta més a aquesta possible final (femení: UV 3 – 0 UPV / masculí: UV 3 – 0 UPV).

La jornada no va ser tan satisfactòria per a les xiques d’handbol de la UV, que van caure per 22 gols a 25. D’altra banda, els xics van superar aquesta quarta jornada i es van anotar una victòria més: UV 38 – 25 UPV.

Tenis i pàdel

En aquesta quarta jornada de CAEU d’equips també es van disputar els autonòmics de tenis i pàdel. La victòria de la selecció de tenis de la UV la manté amb possibilitats de jugar la final (UV 2 / 1 UPV). I en pàdel, l’equip de la UV va guanyar els seus tres partits (UV 3 / 0 UPV).  

La cinquena jornada de CAEU tindrà lloc el dijous 27 de febrer.