La Universitat convoca els projectes ‘Activa Música’ per a la comunitat universitària

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • June 16th, 2021
 
Imagen de la noticia

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Esport, ha llançat enguany la primera edició de les ajudes ‘Activa’ per a impulsar les activitats culturals i creatives i visibilitzar la cultura com a eina de projecció social de la institució. Aquesta primera edició s’ha desenvolupat a través de tres convocatòries diferents: ‘Activa Cultura’ i ‘Activa Música’, mitjançant les quals es pretén incentivar la realització d’activitats artístiques i musicals entre la comunitat universitària, i ‘Activa Fest’, dirigida a festivals urbans que desenvolupen alguna iniciativa a les instal·lacions de la Universitat.

Entre el 17 de juny i el 15 de juliol s’obri el termini d’inscripció en ‘Activa Musica’, una convocatòria d’ajudes destinada a promoure les activitats musicals gestades en el si de la comunitat universitària. ‘Activa Música’ està destinada a l’estudiantat de centres propis de grau, màster o doctorat, al personal docent i investigador (PDI) i al personal d’administració i serveis (PAS) de la Universitat de València, per a promoure les pràctiques musicals i premiar les millors propostes i iniciatives que provinguen de col·lectius, associacions, agrupacions de persones físiques o a títol individual.

En total se seleccionaran 10 propostes d’actuacions musicals que es presentaran al Claustre del Centre Cultural La Nau, d’acord amb la normativa sociosanitària vigent en aquest moment. La dotació econòmica  és de 500 euros per proposta musical seleccionada. Més informació a través d’aquest enllaç. Correu de contacte: actimusi@uv.es

File in: Cultura , Música