La Universitat de València acull una Escola d’Hivern internacional sobre Cultura i Populisme

Reflexionar sobre els discursos populistes i la manera en què els transmeten les entitats polítiques a la ciutadania. Aquest és l’objectiu de l’Escola d’Hivern de la Universitat de Groningen (Holanda) que es realitza entre el 19 i el 23 de febrer al Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València.

19 de february de 2018

Cartell de les jornades.
Cartell de les jornades.

Es tracta d’una trobada internacional que comptarà amb experts en populisme de diferents àrees de coneixement i que cerca el debat acadèmic per a identificar les estratègies comunicatives presents en els últims anys en l'agenda pública.

L’auge dels populismes en l’última dècada a Europa, Estats Units i Llatinoamèrica ha generat un enorme interès intel·lectual, donada la varietat d’estratègies retòriques i de mesures polítiques que abasta. L’Escola d’Hivern de la Universitat de Groningen a València s’encarregarà d’abordar el fenomen des d’una perspectiva multidisciplinària, amb experts en Humanitats i Ciències Socials procedents d’universitats Estats Units, Holanda, França, Xile i Espanya, que intercanviaran idees amb estudiants espanyols, alemanys xinesos, grecs, italians, holandesos i suecs.

L’Escola d’Hivern de la Universitat de Groningen a València està dirigida pels professors Pablo Valdivia (Universitat de Groningen) i Manuel de la Fuente (Universitat de València) i està finançada pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea.

+ info:

https://www.rug.nl/education/summer-winter-schools/winter_schools/winter_schools_2017-2018/imagining_southern_europe/

Other News