La Universitat de València convoca la 26 edició dels seus Premis Universitat-Societat

  • Fundació Universitat-Empresa
  • July 27th, 2022
 
Imagen de la noticia

Superada la barrera del quart de segle, els Premis del Consell Social de la Universitat de València convoquen la seua 36 edició. El seu propòsit, reconéixer la labor de persones i institucions que contribueixen a estrényer els vincles de col·laboració entre la Universitat de València i el seu entorn a partir de tres categories: Alumni Plus/Insigne UV, Col·laboració Universitat-Societat i Excel·lència Docent.

Premi Alumni Plus - Insigne UV

  • Dirigit a reconéixer la excel·lència professional, acadèmica o empresarial d’una persona, egressada de la Universitat de València, amb una trajectòria contrastada i d’especial prestigi que demostre una aportació exemplar i especialment rellevant al progrés de la Societat.
  • Les candidatures seran proposades pel mateix jurat, o per persones interessades mitjançant instància dirigida a la Presidenta del Consell Social i presentada en el Registre de la Universitat de València abans del 14 d’octubre 2022.

Premi Col·laboració Universitat-Societat

  • Dirigit a reconéixer a empreses o institucions referents en els seus sectors, amb especials vincles de col·laboració amb la Universitat que es traduïsquen en convenis de col·laboració, beques, càtedres d’empresa, cursos de postgrau, pràctiques d’estudiants o ús de titulats de la Universitat.
  • Les candidatures seran proposades pel mateix jurat, o per persones interessades mitjançant instància dirigida a la Presidenta del Consell Social i presentada en l’en el Registre de la Universitat de València abans del 14 d’octubre de 2022.

Premi Excel·lència Docent

  • Dirigit a professorat de la Universitat de València, qualsevol que siga la seua categoria i antiguitat, que compte amb una vinculació estable i permanent amb la Universitat de València en el curs acadèmic 2020-2021.
  • Entre els criteris de concessió que podrà tindre en compte el jurat, haver obtingut alts resultats en les enquestes docents; haver participat en projectes d’innovació educativa o comptar amb publicacions o comunicacions a congressos directament derivades de l’activitat docent exercida, entre altres mèrits.

El termini de presentació de candidatures a les diferents modalitats estarà obert fins al pròxim 14 d’octubre.

Més d’un centenar d’empreses i persones premiades
Al llarg de les seues 25 edicions de consolidada trajectòria, el Consell Social ha premiat a més d’un centenar de persones, entitats, empreses i organitzacions que han destacat especialment per labor d’aproximació a la Universitat de València al seu entorn cultural, professional, econòmic i social.

Més informació: https://www.uv.es/consellsocial