La Universitat de València es disputa la tercera jornada de CADU contra la Jaume I de Castelló

  • Sports Service
  • November 29th, 2017
 
Un moment de la partida de bàsquet femení de la primera jornada de CADU.
Un moment de la partida de bàsquet femení de la primera jornada de CADU.

El Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) continua en marxa. El pròxim 12 de desembre es disputarà la tercera jornada que enfrontarà els equips de la Universitat de València i la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. La UV jugarà com a local en les dues categories d’handbol i voleibol.

A les 13 hores, arrancarà la jornada al Pavelló Universitari del Campus de Blasco Ibáñez amb el femení d’handbol. Els seus homòlegs masculins jugaran a continuació, a les 14:30 hores.

La Sala Sud de l’Aulari V serà l’escenari del campionat de voleibol, masculí i femení, a les 12:30 hores i a les 15 hores, respectivament.

Al Pavelló de la UJI es disputaran els partits de bàsquet en les dues categories (14:30 hores les xiques i 16:30 hores els xics), futbol sala masculí (14:30 hores) i femení (16:30 hores), i voleibol masculí (13 hores) i femení (15 hores).

El camp de futbol de la UJI acollirà, a les 15 hores, el partit de competició d’aquesta jornada.

Els esports de raqueta també jugaran a Castelló. Les pistes de pàdel i les de tennis acolliran la trobada entre les dues universitats a les 13 hores.

Autonòmic d’escacs
El torneig d’escacs es disputarà a Alacant el 14 de desembre, de 10 a 18 hores. Representaran en aquesta competició a la Universitat de València 12 xics i sis xiques. “És la primera vegada que duguem tantes jugadores”, assenyala el seleccionador, Ramón López, qui es mostra optimista davant un possible triplet femení en el medaller. “Anem molt bé preparats per a aquesta categoria”, afirma.

No obstant açò, García reconeix que en el masculí serà necessari un major esforç. “Ens haurem de barallar amb totes les universitats”, diu. En la classificació per equips, d’altra banda, el seleccionador no mostra cap temor, excepte de cara a la Universitat d’Alacant, l’equip de la qual podria arrabassar-los l’or guanyat l’any passat.

El Campionat d’Espanya Universitari (CEU) d’escacs es jugarà a Jaén, del 9 al 12 d’abril.