La Universitat de València expressa el seu suport als equips professionals que lluiten contra l’incendi de Llutxent

 
Incendi Llutxent
Fotografia: Consorci Provincial de Bombers de València

La Universitat de València vol manifestar tot el seu suport a les i els professionals del 112 Generalitat Valenciana, el Consorci Provincial de Bombers de València, les brigades forestals de la Diputació de València i la Unitat Militar d’Emergències que actualment lluiten contra els diversos focs que afecten a la Comunitat Valenciana, especialment el que continua actiu a les comarques de La Vall d’Albaida i La Safor.

La institució també vol agrair a les policies locals, nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Creu Roja i treballadors i treballadores municipals que estan lluitant per frenar l'incendi de Llutxent. Així mateix, donar les gràcies a les nombroses entitats com el Real Club Náutico de Gandia, el Museu Faller de la mateixa localitat, el Club de Tenis, hotels, taxis, comerciants i tot el voluntariat que s’ha prestat a ajudar a les persones desallotjades a causa del foc.

A més, la Universitat de València manifesta la solidaritat amb les persones i ajuntaments afectats. La Universitat lamenta la trista situació que ha provocat l’incendi que segons l’última perimetració, ha cremat 3.000 hectàrees afectant als termes municipals de Gandia, Llutxent, Ador, Quatretonda, Pinet i Barx.

File in:
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy