La Universitat de València guanya 15 medalles en els nacionals d’atletisme, hípica i judo

  • Sports Service
  • April 25th, 2018
 
L'equip de judo de la Universitat celebra l'or a Mieres, Astúries.
L'equip de judo de la Universitat celebra l'or a Mieres, Astúries.

La Universitat de València continua imposant-se davant els seus rivals en el Campionat d’Espanya Universitari (CEU) després de disputar altres tres competicions el cap de setmana passat. Or en hípica i judo, i cinc metalls en atletisme. Aquesta setmana també participa en cinc CEU d’equips amb handbol femení, futbol, golf, voleibol masculí i femení, i esgrima.

Doblet en hípica per a la Universitat de València: Gemma Aparicio va aconseguir l’or en salt d’obstacles i l’equip es va fer amb el més alt del podi en el CEU que va organitzar dissabte passat, dia 21, la Universitat Camilo José Cela de Madrid.

La selecció de judo, que es va enfrontar a la resta d’universitats espanyoles a Mieres (Astúries), va aconseguir huit medalles: set individuals i l’or per equips. I tot açò després de cinc anys sense competició nacional, la qual s’ha représ aquest curs gràcies a l’esforç de la federació espanyola de judo.

En individuals, es van fer amb l’or Rocío García, Maitane Herrero i Marc Sabater; amb la plata, Fran Prats, Carla Montanez i Marta Ortiz; i amb el bronze, Javier Mínguez.

Finalment, la selecció d’atletisme va aconseguir cinc medalles a Andújar, en el CEU organitzat per la Universitat de Jaén del 20 al 22 d’abril. Van ser dos ors per a Eduardo Romero en 800 metres i Alicia Jaut en salt de perxa; i tres plates per a Álvaro Martínez en salt d’altura, Nacho Giménez en 5.000 metres i Andrea Salvador en salt de longitud.

Des de dilluns passat, dia 23, sis seleccions de la Universitat de València es disputen uns altres campionats dins del territori espanyol. Els equips d’handbol femení i d’esgrima estan jugant a Almeria, el de futbol 11 a Jaén, el de golf a Antequera (Màlaga), i voleibol femení i masculí també a Màlaga.

Les competicions poden seguir-se en directe a través de les xarxes socials del Servei d’Educació Física i Esports: Facebook i Twitter.

La pròxima setmana
D’altra banda, l’equip de tennis viatjarà aquest dijous a Madrid per a disputar el Campionat d’Espanya que organitza la Universitat Camilo José Cela del 26 al 29 d’abril.

El CEU de triatló també es decidirà aquest cap de setmana, 28 i 29 d’abril, a Rincón de la Victoria, organitzat per la Universitat de Màlaga; i de l’1 al 3 de maig, la Universitat de Sevilla organitza a la capital andalusa el nacional de rugbi 7.

Images: