La Universitat de València i Cultura fallen el premi 'Un país de cultures'

 
Mateo Feijóo. Foto Ximena y Sergio.
Mateo Feijóo. Foto Ximena y Sergio.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Esport i amb la col·laboració de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, ha organitzat aquest curs la primera edició de la trobada 'Un país de cultures', una iniciativa que al llarg de tres jornades ha servit per a analitzar els problemes que nodreixen la realitat de la gestió cultural. Aquesta primera edició va culminar dimecres, dia 12 de juny, amb la concessió per part d’ambdues institucions del premi homònim de la trobada que distingeix els projectes culturals més singulars.

Al llarg del matí s’exposaren els deu projectes seleccionats pel jurat. L’objectiu del concurs és premiar les iniciatives que tracten a través de la cultura la bretxa cada vegada més creixent entre les societats rurals i les urbanes, les diferències que hi ha entre els grups i els múltiples problemes que s’aborden des de la perspectiva de gènere. Després de la presentació de les candidatures, a les 13 hores Mateo Feijóo, director de Naves Matadero - Centro Internacional de Artes Vivas (Madrid) va donar la conferència de clausura de les jornades.

El jurat d’aquesta primera edició ha estat integrat per Ana Bonmatí, directora de gestió cultural del Vicerectorat de Cultura i Esport; Antonio Bravo, sotsdirector general de Cultura i Patrimoni; José María Bullón, president de l’Associació de Gestors Culturals del País Valencià; Lola Fernández, presidenta d’EAPNCV i representant de la Fundació del Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana; Lola López, assessora del CEFIRE Educació Inclusiva, i Albert Moncusí, degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Els premis estan dotats amb sis mil euros: tres mil per al primer premi, dos mil per al segon i mil per al tercer. 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy