La Universitat de València i Konica Minolta impulsaran la participació dels estudiants en un concurs internacional

  • September 6th, 2016
 
Cartell del Concurs

La Universitat de València i Konica Minolta han subscrit aquest estiu un acord per a afavorir la participació dels estudiants matriculats en el curs 2016/2017 en el concurs internacional ‘Konica Minolta University Contest’. La iniciativa té com a objectiu recolzar en les institucions d'educació superior per a construir un campus digital i augmentar la qualitat dels seus serveis.

Durant aquest mes de setembre els vicerectorats d'Internacionalització i Cooperació i d'Estudis i Política Lingüística llançaran una convocatòria per a seleccionar els tres equips d'estudiants que representaran a la Universitat de València en aquest certamen internacional.

Cada equip ha de tenir un mínim de tres i un màxim de cinc membres, i podrà incloure, en qualitat de tutor o tutora, un membre del personal de la universitat (PDI i/o PAS).

Els estudiants tindran l'oportunitat única de participar en un projecte de cooperació internacional entre universitats i empreses. Els participants en el concurs analitzaran el flux de treball diari d'informació i documentació en la seua universitat per a recomanar una alternativa o millores innovadores.

Universitats, escoles i institucions d'ensenyament superior europees han posat el focus d'atenció en l'organització eficient per a augmentar la seua competitivitat. Com un dels proveïdors capdavanters de serveis IT, Konica Minolta dóna suport en aquest procés en les universitats organitzant el certamen internacional.

“Per a lliurar l'anàlisi amb èxit, els alumnes necessiten comprendre el flux de treball subjacent, proposar una solució viable i innovadora, així com els beneficis consegüents per a la universitat” explica Manuel Arroniz, director de Desenvolupament de Negoci Internacional de Konica Minolta.

Per la seua banda, la Universitat de València promourà un procés de selecció intern en el qual els estudiants participants hauran d'analitzar processos de treball de l'organització i presentar propostes de millora.

Els estudiants que s'inscriguen en el procés de selecció seran distribuïts en equips per a analitzar la informació dels processos de treball de la Universitat. Konica Minolta ha proposat tres possibles àrees de treball: Cicle de vida de l'estudiant, serveis acadèmics i aprenentatge, i serveis de campus/vida de la ciutat i/o serveis d'estudiants

Cada equip prepararà un document d'un màxim de 6.000 paraules, en anglès o en una llengua oficial espanyola, que incloga conclusions, recomanacions i solucions com un concepte de millora.