La Universitat de València incrementa les places de biblioteca en època d'exàmens

  • Office of the Principal
  • June 3rd, 2019
 
Biblioteca
Biblioteca "María Moliner"

La UV incrementa les places i estén els horaris de la Biblioteca d'Educació després de la reunió entre la CAES, el vicerrector de Cultura i Esports, la directora del Servei de Biblioteques i Documentació i la Delegada de la Rectora per a Estudiants.

Arran de les demandes d'augment  de places i horaris per a l'estudi, en les biblioteques de la Universitat de València , per part de l'estudiantat, la Comissió Assessora Estudiantil (CAES) s'ha reunit en el dia de hui amb el vicerector de Cultura i Esports Antonio Ariño, la directora del Servei de Biblioteques i Documentació María Victoria García Esteve i la Delegada d'Estudiants Meme Elizalde.

En aquesta reunió s'ha acordat que, atenent a les peticions fetes, s'incrementaran les places i horaris d'obertura de la Biblioteca d'Educació, la qual passarà a tenir horari nocturn fins a les 2 h, així com obertura en dissabte i diumenge fins a la mateixa hora.

Amb aquest increment horari s'aconsegueix un augment de les places disponibles en més de 268, del nombre d'hores d'obertura en 5 hores i mitja entre setmana, i de 18 hores en cap de setmana, que es mantindrà durant el període d'exàmens.

En aquest sentit, “la Universitat de València ja està treballant per a millorar el servei a l’estudiantat de cara al curs acadèmic 2019-2020, i sobre la base del nivell d'utilització del mateix”.

L'horari d'obertura serà el següent:

De dilluns a divendres: de 8.30 h. a 2 h. de la matinada.

Dissabtes i diumenges: de 8 h. a 2 h. de la matinada.

L'accés a la biblioteca serà per la porta exterior del carrer Ramón Llull.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy