La Universitat de València lliura aquest dimecres els I Premis UVocupació a l’impuls de la inserció laboral

  • Fundació General UV
  • June 17th, 2019
 
Premis UVocupació (I EDICIÓ).
Premis UVocupació (I EDICIÓ).

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius que dirigeix Adela Valero, celebra aquest dimecres, 19 de juny, a les 12 hores, l’acte de presentació del servei d’ocupació de la Universitat, UVocupació, i el lliurament dels Premis UVocupació (I EDICIÓ) a l’impuls de la inserció laboral juvenil. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau i es podrà seguir en streaming per MediaUni.

L’acte és d’entrada lliure, però cal reservar plaça abans confirmant assistència a través d’aquest enllaç: esdeveniments.uv.es/go/premisuvocupacio

Han estat 55 les candidatures d’empreses, entitats i dones directives que s’han presentat a aquests premis, l’objectiu dels quals és reconéixer la tasca realitzada per a l’impuls de la inserció laboral en quatre categories: inclusió laboral de persones amb diversitat funcional, responsabilitat empresarial, dona directiva o empresària, i ocupació jove.

Es tracta d’un acte organitzat pel servei UVocupació, inscrit dins de la Fundació General de la Universitat de València i dirigit per la professora Marisa Quintanilla.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy